Klubbtur 7 til Engelsviken

Tur 7 var i kombinasjon med Engelsviken Havfiskefestival, der poengfiske sto på programmet.

En deilig dag på sjøen ventet oss, og rapportene fra dagen før det kun Tor Barm og Tor Haugen deltok fra Fredrikshald var at det var mye Makrell i fjorden. Tor Barm stakk like godt av med seier i Seniorklassen 🙂 

Båtene gikk litt spredt, og det var veldig variert om man treff fisk eller ikke. En helt uvanlig dag for Ekenes som ble sist av klubbens fiskere, da var det godt sjefen sjøl Hans Martin Hofgaard forsvarte Fredrikshald ære med en 3 plass i festivalen, men klubbseier holdt det til med 155 poeng ( GRATULERER ) ,Raymond Danielsen endte på 2. plass med 122 poeng, og Roar Grønås endte på 3. med 119 poeng.

Av arter som ble tatt denne dagen, var Makrell, Sei, Rødnabb, Blåstål, Knurr, Berggylt, Sypike, Bergnebb, Rødspette, Sandflyndre, Ulke, Fløyfisk, Torsk (teller ikke), så også Tangsprell og Tungevar denne dagen.

Resultat fra Engelsviken Havfiskefastival finner du H E R .

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *