Klubbtur 4

Båstadfestivalen er vår klubbtur nr. 4.

Vi stiller med 3 lag og 12 mann. En flott dag på sjøen som begynner på nedadgående sjø.

Blir veldig lite fisk, men det fine været og vår i luften kompenserer for mye av dette. Det kommer opp noen fine Hyser under dagen og Tor Haugen er en av de som nyter godt av dette. Han lander en på 2,96 og for til sammen 3, 44 kilo og blir med det lubbtur vinner. GRATULERER 🙂.

Ingen av lagene våre klarer å hevde seg denne dagen, men dagen før på Vårfestivalen og poengfiske, stakk Fredrikshald av med Lagseier med det ene laget de stilte. Dette bestod av Steinar Urdahl(ikke på bildet), Jan Eric Herrstrøm, Morten Sigvartsen og Roar Grønås. Sistnevnte tok også en 5. plass denne dagen, og Herrstrøm en 2. plass i Størst fisk.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *