Klubbtur 12 og 13 NM Holmestrand.

Da var det NM i Holmestrand som stor for tur og vi hadde klubbtur begge dager. Totalt over 100 fiskere møtte med spådommer om elendig vær. Med spådommer lagt til side ble dag en en veldig positiv overraskelse værmessig.

Det skulle vise seg og bli NM i makrellfiske, og båtene gikk veldig forskjellig 1. dag. Både Sandebukta og Strømmen utenfor Holmsbu ga noe fisk, men det var langt mellom hvitting som holdt mål og andre sorter. Størst fisk under NM ble en Torsk og en Kolje på hver seg 1260 gram. Det forteller vel egentlig det meste om fiske.

Vi har heldigvis endel fiskere som allikevel alltid er med i teten og Jan Ekenes gjorde det godt i Sandebukta 1. dag med 2. plass og 6,1 kilo fordelt på Hvitting og Makrell. Han var da kun 1140 gram lederen før dag 2.

Asbjørn Johansen er også en som ofte gjør det bra i Holmestrand og med 5,58 kg var han Fredrikshalds andremann og nr. 7 første dag i NM. Hans Martin hadde også over 5 kilo og var Fredrikshals tredje denne dag.

Dag 2 ble en dag med mye vind og en god del regn, og så godt som alle båter gikk til strømmen utenfor Holmsbu Hotel. Det betyr Makrellfiske, med veldig lite ved siden av. Jan Ekenes gjorde det bra også denne dagen, men måtte se seg slått av Roar Grønås i klubbtur sammenheng. Grønås som kun hadde fokusert på Sei 1. Dag hadde nye tackler for Makrell dag 2 som ga 5,38 kilo og holdt til 5. Plass totalt dag 2. Sammelagt ble det heller labert, men det gjør ikke så mye når Norgesmesteren blir i klubben. Gratulerer til JAN EKENES som blir NM mester, 280 gram forran Jarle Reitan.

Resultater for NM finner du HER

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *