Klubbtur 14 vunnet av Hans Hofgaard

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kald fornøyelse.

Da var det klart for siste klubbtur i 2015 og det var en kald morgen som møtte oss. Med tre lag klær, hals og lue gjorde 10 mann seg klare for fisketur i Sponviken. Vi møtte denne gang opp på Runes rekecafe`, og vi skulle bruke båten Aksholm som viste seg å være suveren å fiske fra. Vi putret ut mellom de tynne isflakene som hadde lagt seg de siste dagene, med kurs mot Sponviken. Vi hadde en liten stopp under gamle brua, men det strømmet for mye, så vi flyttet kjapt videre til den faste plassen litt forbi nye brua. Ved nedslipp satt det fort 1 og 2 og 3 torsk på takklet, og mange fylte torskekvoten veldig fort. Etter 4 oppflytt hadde det kommet opp masse fisk. Torsk, Flyndre, Ulke, Glyse, Bergnebb og noen Makrell og Sei ble det. Jan og Asbjørn hadde fått en god start og ledet. Vi bestemte oss for å flytte oss til Koppungen for å få Sild, Makrell og Hvitting. Silda viste seg å være vanskelig å få, og bare en kom til overflaten i løpet av dagen. Men det skulle vise seg å være masse annen fisk her i dag. Her var det tett mellom nappene og store mengder med Kutling, Sandflyndre, Torsk, Hvitting, Makrell, Ulke og Bergnebb. Det ble til og med tatt 2 Pigghåer på det lette utstyret vi hadde (flere var også borti Pigghå). En prestasjon i seg selv å få opp en pigghå med 14 krok og 0,30 sene. Etter 5 timers fiske var alle fornøyde og hadde hatt en fantastisk dag på sjøen. Det viste seg at poengfiske i sponvika var kanonbra i år som i fjor. Dette er en tur som vi kommer til å fortsette med.

Etter poeng opptelling viste det seg at Hans Hofgaard stakk av med seieren, 211 poeng. Hans-Martin Hofgaard kom på 2 plass med 207 poeng og Asbjørn Johansen og jan Ekenes kom på plassene bak.

Dette var Hans Hofgaards 1. seier i klubben og vi GRATULERER 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *