Jan Ekenes gjør det igjen, klubbtur 13

Bilde 10Klubbtur 13 er lagt til Botne Havfiskefestival, dagen før har det vært Pigghå festivalen, der stilte Tor Barm og vant Seniorklassen med 17,7 kilo, mens Roar Grønås kilo 12,65 og Per Rune Holmøy 5,5 kilo fikk moderate plasseringer i Herreklassen. Men det ble tatt en del fisk og vinner denne dagen hadde 26 kilo.

Dette lovet godt for klubbturen Søndag og med nydelig høstvær og godt håp om litt fisk. Minstemålet for Sei og Torsk var okt til 45 cm, og det var nok litt av årsaken til mindre vekt denne dagen, samtidig som makrellen og taggmakrellen var nesten fraværende.

Men Fredrikshald markerte seg denne dagen.

Jan Ekenes ble nr 2 og vant med dette klubbturen og klubbmesterskapet. GRATULERER

Tor Barm vant Senior og Ole Løken tok 2. plassen.

Roar Grønås tok en 5. plass i herreklassen, og

2. laget vårt med Asbjørn Johansen, Steinar Kristiansen, Ole Løken og Jan Ekenes Vant lagkonkuransen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *