Klubbtur 8 og 9 til Mausund

Tot 8fiskere fordelt på to båter. Buarø og Jonas Dag 1 Utror kl 8.00 Litt snikk snakk om hvor går vi. Lite fisk utaskjærs, så vi bestemmer oss for å gå til Gjessingen ca 1,5times gange. Flott vær og lite vind, men sliter med strømforhold. Fisker på ca 180m. Bra med liv i vannet, mest sei og lange. Torsken glimret med sitt fravær. Vinner første dag Harald. H Dag 2 ble mye av det samme som dag1. Vi gikk til den samme plassen. Flott vær. Vi fisket noe bedre dag 2. Mange fine langer. Størst fisk en lange på drøye 19kg. Vinner dag 2 Leif B og størst fisk. Totalt sett en fin tur, og bra med fisk. Vertskapet ønsket oss velkommen tilbake neste år.

Klubbtur 7 til Engelsviken

Tur 7 var i kombinasjon med Engelsviken Havfiskefestival, der poengfiske sto på programmet.

En deilig dag på sjøen ventet oss, og rapportene fra dagen før det kun Tor Barm og Tor Haugen deltok fra Fredrikshald var at det var mye Makrell i fjorden. Tor Barm stakk like godt av med seier i Seniorklassen 🙂 

Båtene gikk litt spredt, og det var veldig variert om man treff fisk eller ikke. En helt uvanlig dag for Ekenes som ble sist av klubbens fiskere, da var det godt sjefen sjøl Hans Martin Hofgaard forsvarte Fredrikshald ære med en 3 plass i festivalen, men klubbseier holdt det til med 155 poeng ( GRATULERER ) ,Raymond Danielsen endte på 2. plass med 122 poeng, og Roar Grønås endte på 3. med 119 poeng.

Av arter som ble tatt denne dagen, var Makrell, Sei, Rødnabb, Blåstål, Knurr, Berggylt, Sypike, Bergnebb, Rødspette, Sandflyndre, Ulke, Fløyfisk, Torsk (teller ikke), så også Tangsprell og Tungevar denne dagen.

Resultat fra Engelsviken Havfiskefastival finner du H E R .