Grensenappet

Grensenappet gikk av stabelen 2. Juni i fantastisk sommervær 🙂

48 fiskere var samlet til årets Grensenapp, pga, EM på Island var det noen ansikter som var savnet.

Med 3 båter ( Bjørg, Ragnhild og Nancy ) tøffet vi ut fra Sponvika vertshus som vi pleier. Alle båter startet ved steinbrygga, og det var ikke veldig store områder det ble fisket på. Som vanlig så biter det bra i Sponvika, og når Silda uteblir, det er lite Sei og Torsken er fredet er det imponerende at vinneren har hele 160 fiskepoeng. 

Etter 5 timers fiske blir resultatene lagt inn, og Andrè Martinsen fra Båstad HK, er suveren vinner. GRATULERER :-), han vinner selvsagt da herreklassen og Knut Ole Haug Båstad HK tar 2. plass og Asbjørn Johansen Fredrikshald HK Tar 3.

I Dameklassen vinner Turid Strand Sarpsborg HK, som får hjelp av båtpåengene og er knepent forran Frida Hermanseter Båstad HK.

Junior Tobiaz Baltzersen Båstad HK, hadde en super dag og hadde hele 147 fiskepoeng og vant klassen sin forran Per Håkon Woldheim Fredrikshald HK.

Seniorene fra Fredrikshald HK gjorde rent bort på pallen denne ettermiddagen da Hans Hofgaard fikk 131 fiskepoeng og vant sin klasse foran Ole Løken 130 fiskepoeng og Tor Haugen med 115 fiskepoeng.

Lagkunkuransen ble en utklassing av gutta fra Team Normark bestående av Andre Martinsen, Knut Ole Haug, Jarle Reitan og Ketil Langvatn med totalt 939,896 poeng, på andre plass finner vi Fredrikshalds 2. lag med 755,594 poeng og Torungen på 3. plass med 725,854

 

Støst fisk utgikk i år siden Torsken er fredet, og det ble istedet satt opp premie på størst flyndre. Denne ble tatt av Thomas Løland Ski HK, med Skrubbe 389 gram. 

Fredrikshald hadde klubbtur samme dag og listene ligger ute på sidene våre.

GRATULERER til Asbjørn Johansen med klubbseier og Hans Hofgaard på andre og Ole Løken på 3. med henholdsvis 132, 131 og 130 poeng.

En GLEDELIG tlbakemelding denne dagen er at det er blitt gitt skryt til alle båtene for hvordan de klarte å holde båtene i strømmen 🙂

Det må nevnes at Tobias Baltzersen flyttet side på båten uten at vi som styrer listene fikk opplyst dette før premiering. Lista som blir sendt Norges Havfiskeforbund er rettet til slik han sto på båten, dette medfører noe forandringer. Håper vi slipper dette i fremtiden. 

Takk for en hyggelig dag på fjorden 🙂