Klubbtur 4

Båstadfestivalen er vår klubbtur nr. 4.

Vi stiller med 3 lag og 12 mann. En flott dag på sjøen som begynner på nedadgående sjø.

Blir veldig lite fisk, men det fine været og vår i luften kompenserer for mye av dette. Det kommer opp noen fine Hyser under dagen og Tor Haugen er en av de som nyter godt av dette. Han lander en på 2,96 og for til sammen 3, 44 kilo og blir med det lubbtur vinner. GRATULERER 🙂.

Ingen av lagene våre klarer å hevde seg denne dagen, men dagen før på Vårfestivalen og poengfiske, stakk Fredrikshald av med Lagseier med det ene laget de stilte. Dette bestod av Steinar Urdahl(ikke på bildet), Jan Eric Herrstrøm, Morten Sigvartsen og Roar Grønås. Sistnevnte tok også en 5. plass denne dagen, og Herrstrøm en 2. plass i Størst fisk.

 

Klubbtur 3 Til Drøbak

Klubbtur 3 tar oss til Drøbak med vektfiske. 

10 av klubbens fiskere og en prøvefisker møter på brygga, en kald vintermorgen.

Vi skal begynne med å fiske på nedadgående sjø, og legger oss utenfor Oscarsborg litt dypt.

Det er som vanlig ikke det helt store, men noen fisk kommer opp, som en Hyse og en Sei. 

Siden det ikke er det helt store etter at vi driver av, flytter vi oss rundt litt rundt om kring og det blir tatt litt Sild rundt om kring.

Vi får bare en times tid på Mølla etter Sei når det blir oppadgående sjø, og der kommer det opp noen Torsk, og til og med noen som holder mål. Det tas oss et par Sei. Sypiker ble også tatt under dagen.

Vinner av dagen blir Steinar Urdahl som har fanget ca 30 Sild. GRATULERER 🙂 Raymond Danielsen blir nr. 2 og Roar Grønås nr. 3.

Største fisk for dagen en Sei på 1,305 bla tatt av prøvefisker Adrian Langbråthen.