Asbjørn Johansen vinner Klubbtur 6

Bilde 2Prøvefisket for Grensenappet gikk av stabelen Bilde 322.05 og 15 av medlemmene vår møtte opp i Halden i relativt dårlig vær. Men gode klær og håpet om bra fiske holder humøret oppe. Etter ombordstigning foretas båttrekning og skuta tøffer ut fra Halden mot Svinesunds bruene.

Det er lite strøm, og vi starter ved brygga, men det viser seg at den store skuta sliter med å ligge selv i den relativt lille strømmen, så etter er en stund kjører vi ned til Kobbungen, lite fisk her så rundt HummerH. blir neste, her får vi litt nå og da, men ingen mengder, så da blir det å kjøre opp og prøve litt forskjellig. Det blir forholdsvis lite fisk og Asbjørn Johansen stikker av med seieren med 116 poeng, (Gratulerer) fulgt av Jan Ekenes med 111poeng og med Hans Martin Hofgaard på tredje med 103.

Størst fisk for dagen har Ole Løken, en Torsk på 1070 gram.

Om prøvefisket ga svar eller nye spørsmål finnes det vel flere meninger om, men været til Grensenappet blir bedre og vi håper på mye mer fisk.

Klubbtur 5 til Drøbak

Jan Vinner tur 5Sune med Sei 5,541 Mai gikk turen igjen til Drøbak, der tur nr. 5 gikk av stabelen. Jan Ekenes dro igjen av med seieren, dog den 1. dette året. Han landet 12,32 kilo og var snaut 1,3 kilo foran 2. mann Sune Wernby med sine 11,06 kilo deriblant en småpen Sei på 5,54 kilo. 3. mann for dagen ble Asbjørn Johansen med 10,42 kilo.

Hyggelig at Zalim og Bedirhan Dilovan (2 av våre nye medlemmer) tok turen og fikk henholdsvis 5,82 og 3,90 kilo. Prøvefisker Thorstein Buckholm Sæle fikk 3,54 kilo.