Tur 10 og 11 på Mausund

Det var klart for langtur til Mausund, og som vanlig møttes gjengen på By The Way for felles avreise. Harald H, Vidar M og Tor B  dro litt før. På Elverum slo Per Rune H og Roar G seg sammen med gjengen, og gjennom natten kruset vi til Dyrøy. Alle fikk plass på Hurtigferga, og før 08.00 Torsdag morgen var vi på Mausund.DSC_0001

Torsdagen gikk med til å ordne utstyr, fiske litt fra land, ta et par øl, skravle og selvsagt båt trekning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var det klart for 1. fiske dag. FINT VÆR og vi skulle til havs. Bogøværingen, Jonas, Snoopy og Arildson skulle ta oss ut. Mange glade fiskere sulle endelig få smake på storfisken. Det begynte med lett vind og økte på under fiskingen, mange ble sjøsjuke, til og med sjefen sjøl som normalt ikke mater fisken. Men jeg tror ikke Ingar bryr seg om hverken sjø eller vind etter å ha landet turens største fisk, en lange på 26,6 kilo. Roar som også selvsagt ble sjøsyk, landet to Langer over 20. 23,98 kilo og 21,5 kilo. Men denne dagen ble alle utklasset av Jan Ekenes som halte inn hele 171 kilo totalt. Nærmeste konkurrent ble Roar Grønås med 150 kilo. 3. mann denne dagen ble Leif Berglund med 112 kilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble litt annet en Lange også, og noe filettering på mottaket ble det.

Så var det Pizza på den nye Havna Cafe, og der står selvsagt skipperen på Arildson bak disken. Historier fra dagen og litt øl og Pizza gjorde så kvelden ble veldig bra.

Men alle helter må sove litt, så nattet passerte og det ble mer vind, og vi våkner til bra blåst og innasjærsfiske.

Da var det i teorien bare Roar som hadde mulighet til å ta igjen Jan, men de var på samme båt og da er det jo egentlig ikke en teori engang.

Men det ble en fin dag på sjøen, men mye fisk ble det ikke, og Tor Barm er vinner denne dagen med 16,90 kilo, andre mann er Harald Harriedsleff med 13,50 og Tor Haugen på tredje med 9,9 kilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi samlet oss forkvelden på Havna Kafe, der koldtbord ble servert. Marit fra fiskemottaet hjalp til og vi hadde en hyggelig kveld med god mat og god drikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen problemer med ferge hjemog 11.40 søndag dro vi fra Mausund og brukta dagen og kvelden på å komme hjem. Bare en strømtom bil hos Ekenes, så heldigvis ikke de store utfordringene.

Hatt mye kamere problemer så derfor uklare bilder. Håper å ha rettet dette til neste tur.

Tur nr 9 Vunnet av Roar Grønås

Denne helgen var Engelsvikenfestivalene.

RoarBare Tor Barm og Roar Grønås deltok Lørdag i vektfiske, og der stakk Tor Barm av med seier i senior klassen. GRATULERER , mens Roar Grønås klarte en 14. plass i Herreklassen.

Søndag var vi noe mer mannsterke med 9 mann, og Hans Hofgaard tok seier i Seniorklassen GRATULERER, Roar Grønås ble nr. 5 og Hans Martin nr. 7 i Herreklassen.

Dette gir seier til Roar Grønås (170) på klubbturen, med Hans Martin Hofgaard (158) på 2. plass og Hans Hofgaard (126) på 3. plass.

Det ble en del nye arter for året, disse er oppdatert på sidene våre, like så er resultatene.

Så ønsker vi GOD TUR til gjengen som skal til Mausund, kjør trygt og SKITT FISKE