Klubbtur 6 vunnet av Asbjørn Johansen

Asbjørn JohansenKlubbtur 6 var 1. poengfisketur i år og gikk til Sponvika. Det ble brukt 2 båter og

12 Herrer hadde møtt opp og fikk en fin dag ute med middels mye fisk.

Asbjørn Johansen stakk av med seieren med 130 poeng tett fulgt av Jan Ekenes med 126. 

DSC_1240

 

 

Sune Wernby fikk størst fisk med en Ulke på 0,436. 

Langtur til Mausund 24-25/4-2015

Leif

Mausundmaster April 2015

Nærbilde av ørn

Vi så mye Havørn

Det var dags for tur 4 og 5 som gikk til Mausund. 12 av medlemmene og Sønnen til Ingolf (Dennis) møttes på Mausund. Harald Harridsleff, Vidar Magnussen og Roar Grønås var kommet noen dager før, mens Knut Gedde og Sune Wernby kjørte noen timer før Leif Berglund, Kjell Røgenes, Tormod Bjørnerud, Oscar Bjørnerud, Hans Martin Hofgaard, Frank Kuhlemann, Ingolf Kuhlemann og Dennis Kuhlemann. Reisen opp gikk uten noen komplikasjoner og vi skulle ligge på Matrosen og i «Frank» huset. «Frank» huset var ikke bra og gutta som allerede hadde bodd hos Marit ved fiskemottaket fortsatte å bo der og fikk også Knut Gedde som gjest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Størst fisk dag 1, Torsk 8,8

Med mye vind noen dager så det mørkt ut for å fiske utaskjærs og det ble også innaskjærsfiske. Fordelt på 4 båter rundet vi Øst for øya. Det var noe liv, og noen brukte agn, mens MR MAUSUND denne turen Leif Berglund brukte blank pilk og mark oppheng. Det var tydligvis rette oppskrift og han Totalt dominerte 1. dag og vant klart med sine 57,58 kilo. GRATULERER. Gledelig er det med Tormod Bjørnerud på 2. plass med 30,18 kilo og Vidar Magnussen på 3. med 29,28 kilo. Her tar vi med karen med fjerde mest i dag Oscar Bjørnerud med 25,32 kilo. Han vant også størst fisk for dagen med en Torsk på 8,8 kilo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Størst fisk dag 2 Torsk 14,64

Håpet var desto større for dag 2 om å komme ut på havet for storfisken. Været så noe bedre ut, men igjen ble det innaskjærsfiske. Nå var jo nyheten om blank pilk og mark spredd seg, så det blenesten dobbelt så mye fisk med inn denne dagen. Det sto stappet med Torsk på bunn, men disse hadde gytetid og var ikke veldig bitevillige. Mye torsk ble huket, men bidro med vekt. Noe Lyr og Hyse tok godt og som dagen før er det Leif Berglund som stikker av med seieren med sine 64,98 kilo. GRATULERER IGJEN. Han har god klaring til nr. 2 som er Harald Harridsleff med 55,64 kiloog nok en gang på 3, plass er Vidar Magnussen med 44,54 kilo. Han har også størst fisk dag 2, med en Torsk på 14,64 kilo. Kjell Røgenes varter opp med 41,48 kilo som 4. mann denne dagen. 

Samme kveld samles vi til felles middag på matrosen, før vi har premieutdeling. Etter en hyggelig kveld ble det noen timer på øyet før vi reiste med ferja for denne gang. Kjøreturen hjem gikk også fint for alle, og vi møtes snart igjen for ny fisketur.