2 dagers tur til Måløy (klubbtur 9 og 10)

UtfartAvreise til Måløy for 2 dagers fiske sto for døren, og 9 fiskere fra klubben reiste opp for og delta. Det var totalt 75 påmeldte og den gode innsatsen i fjor lå på minnet.

Jan og familien var allerede på samlingspunktet på rasteplassen rett sør for Lillehammer når Tormod, Thomas og Roar ankom ( Tormod og Thomas med årets første tur.). Rett i hæla hadde vi Harald og Tor H. , mens Ole og George føk forbi. Tor B. og fruen hadde med seg et barnebarn og hadde kjørt av gårde i bobilen dagen før. Det ble litt å tygge på for de som hadde det, før vi kjørte hele 15 minutter før de som ikke hadde noe og tygge på måtte stoppe og spise. Meden god og mett Harald kusket vi videre oppover og det gikk i gjamt rolig tempo uten noe form for kluss, og vi ankom Måløy i 4 halv 5 tiden. Der møttes vi alle (utenom Tor B, som selvsagt fikk servert av sin fru 🙂 ) til felles bespisning. Etter en hyggestund med middag, tok vi turen til kaia der vi fikk registrert oss.

Det ble et par pils og litt tackle knyting med sladder før vi hoppet til køys. Ikke alle fikk den søvnen som trengtes, selv med trivelig sengekompis. ( Tormod 🙂 )

Så kom dagen for den 1 turen, og vi var tidlig nede på kaia og fikk handlet agn og fant båtene. En båt hadde tatt kvelden så Roar og resten av gjengen ble spredt på andre båter.Gutta etter dag 2

Vi blir møtt av mye sjø og selv om vi ikke er enige om størrelsene på bølgene, var det sånn at båter som var kun kort vei fra hverandre ble ute av syne i bølgene.

Det ble en lang dag ute, holde seg fast og fiske, og en del ble også sjøsyke. Men det ble litt fisk. På langt nær som forrige året.

Best av våre ble Roar Grønås som endte på 6 plass på herresiden, akkurat utenfor premiehylla. Dette var også eneste plasseringen som nevnes denne dagen.

Ingen felles bespisning denne kvelden, men igjen noen øl på respektive plasser og mer skravling. (Harald med TOBIS)

DAG 2, skulle vise seg at Fredrikshald skulle ta STORESLEM.Harald med TobisOle (måløy 2014)

Mindre bølger denne dagen, men krappere, de fleste båter gikk ut, men flere kjørte 1 time og 20 minutter tilbake forde noen fiskere syntes det ble for tøft. Leit ettersom det ikke var fisk innafor. Noen båter ble der de var, og Tor Haugen traff riktig båt og fisket veldig bra med 53,3 kilo og vant herreklassen, Ole Løken var også i drivet denne dagen og fikk 38,62 kilo og Vant seniorklassen, i tillegg hadde han lørdagens nest største fisk. Ikke nok med det, Thomas Ludvigsen vant juniorklassen med 6,4 kilo og gjorde dagen komplett.    GRATULERER GUTTER  

På Bankett

 

 

Vi koste oss på Bankett med Bacalao og mat fra sjøen, mens en trubadur og Ausekara sto for underholdningen. Gutta hentet Stenger, sneller og fiskebag fra premiebordet. Ellers, måtte Ole la bilen bli igjen, men fikk ordnet med leiebil og er kommet seg hjem, som vi andre.

 

 

Resultatene finnes på nfhk.no, våre egne finnes som vanlig på vår link under resultater.