Mausund Klubbtur 4 og 5

Klubbtur 4 og 5 gikk til Mausund med fiske 25 og 26 april.

Roar1. dag var Klubbtur 4 og ble vunnet av Roar Grønås med 113,1 kilo.

Størst fisk denne dagen, hadde Harald Harridsleff med en sei på 13,56 kilo.

 

 

 

 

2. dag var klubbtur 5 og ble vunnet av Hans Martin Hofgaard med 123,46 kilo.Hans Martin

Hans Martin hadde også størst fisk denne dagen med en Lange på 22,68 kilo.

 

Med totalt 221,16 kilo er han også…….

MAUSUNDMESTER 2014

 

Referat fra turen kan leses HER.

Klubbtur 3. Tor Barm ble Klubbtur vinner.

SONY DSC

Lørdag reiste 13 av klubbens medlemmer til Holmestrand og Botne Havfiskefestival. Spådommene for mye fisk var dårlige og det ble utvilsomt lite fisk og en lang dag med veldig langt mellom nappene. Været startet så fint, med 0 grader og tendenser til at sola tittet frem, men som fisket ble det også surt etterhvert. Vinner  av Festivalen Bjørn Bakkelid (Oslo HK) hadde over 17 kilo. Men det var ikka mange som kunne skryte av over 10 kilo denne dagen.

Tor Barm vant vår egen Klubbtur med 7,8 kilo. GRATULERER. Han fisket fra fra Knerten som var beste båt denne dagen. Plassering på festivalen ble nr. 4. En fin opptur til kællen fra Hvaler :-). Asbjørn Johansen dro i land en 7. plass.

Roar Grønås fikk nest største fisk på festivalen, og størst fisk internt i klubben med en Sei på 1,86, men med bare en fisk til, ble det et heller beskjedent resultat for han.

SONY DSCMen vi har også en VINNER fra festivalen, for Oskar Bjørnerud vant Junior klassen, og innkasserte  flotte premier. Like viktig var det kanskje å slå pappa også. 

GRATULERER