Currently Browsing: Klubbturer

Klubbtur 2 til Drøbak

12 mars var en gjeng på 15 personer klare for klubbtur 2 i Drøbak. Christine og Bayard var båtene som skulle ta oss med ut. Været var fint på Lørdag, men på Søndagen var det tåkete og surt på sjøen. Alle hadde kledd seg godt, så det var ikke noe problem. Vi startet dagen med å kjøre innover mot Oskarsborg. Her var det derimot ganske så dødt, så vi på Christine dro innover mot Langebåt for å prøve der. Bayard ble liggende. Vi fikk lite fisk til å starte med men det ble noe mer fisk da vi dro oss mer midtfjords og dypere. Ca 75-85 meter. Her kom det opp noe Sei og Torsk mens Glysa var mest plagsom, men den gir jo 1,5 hg i posen uansett. Vi ble liggende her en stund, men ville prøve oss mer mot Sildeplassen som ligger på andre siden av Oskarsborg. Her var det dødt, forutenom en Lyr som tok på første nedslepp. Ferden gikk videre mot Storskjær der det var helt dødt, før vi tok de siste 90 min på Mølla. Her hadde Bayard ligget en stund allerede og fått noen Sei og Koljer. Det ble ikke særlig med fisk på mølla i dag og bare noen få fikk fisk her ute på Christine.

Ved fiskeslutt og oppveiing ble det konstatert at Vidar Magnussen var vinneren med 8,14 kg, GRATULERER  Hans-Martin kom på 2. med 5,44 kg og Raymond på 3. med 4,32 kg. Størst fisk ble som sist tur Tor Haugen med en fin Kolje på 2,7 kg. 44 kg på alle mann viser til lite fisk, og forventningene var heller ikke store da Sarpsborg havfiskeklubb dagen før fikk samlet 40 kg på alle fiskerne. Kanskje hadde vi på Christine fått litt mer fisk hadde vi ligget å trykke på langebåt.

Klubbtur til Holmestrand

Endelig er det ny sesong og mange ville ut og fiske. Selv med et par forfall var 19 medlemmer på tur. Østfoldgjengen kom som vanlig med fergen fra Moss. Pga. nye fergetider skulle båtene gå ut 08:30. 

Add Gallery

Det var noe is i havnen ved ankomst, men ikke mer enn at vi lett kom oss ut. En litt kald morgen, ble etterhvert svært så bra. Sola presset seg frem og det ble varmt og godt på en vindstille dag.                                     Båtene forlot havna, noe forskjellig, Quatro og Ruffen gikk inn i Sandebukta og ville legge seg ved iskanten. Denne var for langt inn og det ble tatt en avgjørelse av og gå ut etter Tormod. Dermed ble det en times båttur før fisket startet for noen. Det ble noe fisk de første 2 timene før det dabbet litt av. Kom opp fine Koljer og fine Hvittinger, men en mann hadde skumle hensikter denne dagen. Tor Haugen landet en Torsk på 4,4 kilo og fylte kassa med Sei. Tålmodigheten på 58-60 meter løndte seg denne dagen og han vant overlegent. GRATULERER 🙂 Hyggelige resultater for nr. 2 Steinar Kristiansen og nr. 3 Vidar Magnussen med henholdsvis 11,42 og 11,40 kilo fisk.Vi landet totalt 142,52 kilo denne dagen, noe som gjør det til en av de bedre turene til Holmestrand.  Velkommen til neste tur, som er Vektfiske i Drøbak den 12. Mars.

 

 

 

 

 

 

 

Klubbtur 14

Siste klubbturen for året, var som forrige år poengfiske ved Sponvika. Akstholm seilte fra Halden og vi fikk litt lengre tur til prat og forberedelser enn vanlig.

14 medlemmer og 2 prøvefiskere var med denne dagen, som hadde en fuktig start, med noen drypp også utover dagen. Noe mindre fisk enn vanlig, om det skyltes at det var «vanskelig» å holde båten kan man jo spekulere i. 

Gratulerer til vinner som igjen ble Jan Ekenes, (som allerede var klubbmester for året) med sine 120 poeng. Asbjørn Johansen tok 2. plass med 112 poeng og en hyggelig overraskelse med Vidar Magnussen som nr. 3 med 101 poeng. Han fikk også årets største skrubbe denne turen på 513 gram.

Takk til alle som har vært med og fisket dette året.

 

 

 

Klubtur 13

Klubbtur 13 til Holmestrand, her stilte Fredrikshald med 10 fiskere,bilde-asbjorn

og det var en dag der noen fant fisk, men for de fleste ble det lite fisk og en veldig kald dag på sjøen.

Asbjørn Johansen ble nr. 6 i herreklassen, men vant klubbturen med 8,38 kilo,

fulgt av Jan Ekenes 6,56 kilo og Tor Barm på 3. med 5,18 kilo.

Tor Barm ble nr. 2 i Senior klassen og Hans Hofgaard nr. 3.

Klubbtur 12 til Drøbak.

bilde-415 av klubbens medlemmer tok turen til Drøbak for å prøve bilde-1den 1. turen med både poeng og vekt fiske. Christine og Bayard tok oss ut og håpet om litt sild stilnet fort, så da sto Bergnebbene for tur. Noen fylte raskt kvoten og ville vidre. Litt hvitting og noe flatfisk kom til overflaten, det gjorde også Knurr og Fløyfisk. Siste halvannen timen ble det mølla for og prøve og få noe vekt ved siden av. Endel Sei, Hyse og større hvitting ble med opp. Sypike og Torsk var også arter som ble tatt. 1. vinner av kombinert poeng og vekt kunkuransen ble Roar Grønås som hadde 96 poeng og 6,7 kilo vekt. Asbjørn Johansen tett bak med 87 poeng og 5,86 kilo. 3. plassen kapret Hans Hofgaard med 90 poeng og 4,36 kilo. Det var bestemt på forhånd at en kilo tilsvarte 5 poeng.

bilde-2

bilde-3

bilde-5

Klubbtur 11 Skjærgårdsfestivalen

8 av medlemmen vår stilte på klubbtur 11 som inngikk i Skjærgårdsfestivalen med fiske i Drøbak.

3

Denne dagen møttes vi ikke i Drøbak, men noe lenger sør ved Niva. Her var det endel større utfordringer å komme seg i båten siden kaia lå rett ut og det blåste kraftig. Men ut kom vi, og når det var blitt spurt hvor folk ville fiske, var Mølla svaret. Alle båtene gikk dit og det kom noe fisk den 1. timen, før det dabbet noe av. Men da ble været mye bedre og vi kunne kose oss i sola resten av dagen.

11Det var Jan Ekenes som stakk av med seieren igjen med 10,8 kilo fisk. Gratulerer 🙂

2. plassen tok Roar Grønås med 7,36 kilo og Asbjørn Johansen på 3. med 6,03 kilo.

Sammenlagt leder Jan klart, og sammen med Roar og Sune er vel lagseieren allerede sikret.

« Older Entries