Currently Browsing: Klubblag

Klubbtur 7 (Grensenappet)

Klubbtur 7 var lagt til Grensenappet,Roar 2

og Roar Grønås overrasket, og mest seg selv med og gå til topps i poeng fiske.

De tre i toppen var veldig jevne.

Med blåkopi av Jan sine tackler og agn fra Gunnar,

ble det en knepen seier foran Jan (91,304) og Hans (89,565)

Resultatene fra hele Grensenappet finnes på Grensnappet linken.

Klubbtur 3. Tor Barm ble Klubbtur vinner.

SONY DSC

Lørdag reiste 13 av klubbens medlemmer til Holmestrand og Botne Havfiskefestival. Spådommene for mye fisk var dårlige og det ble utvilsomt lite fisk og en lang dag med veldig langt mellom nappene. Været startet så fint, med 0 grader og tendenser til at sola tittet frem, men som fisket ble det også surt etterhvert. Vinner  av Festivalen Bjørn Bakkelid (Oslo HK) hadde over 17 kilo. Men det var ikka mange som kunne skryte av over 10 kilo denne dagen.

Tor Barm vant vår egen Klubbtur med 7,8 kilo. GRATULERER. Han fisket fra fra Knerten som var beste båt denne dagen. Plassering på festivalen ble nr. 4. En fin opptur til kællen fra Hvaler :-). Asbjørn Johansen dro i land en 7. plass.

Roar Grønås fikk nest største fisk på festivalen, og størst fisk internt i klubben med en Sei på 1,86, men med bare en fisk til, ble det et heller beskjedent resultat for han.

SONY DSCMen vi har også en VINNER fra festivalen, for Oskar Bjørnerud vant Junior klassen, og innkasserte  flotte premier. Like viktig var det kanskje å slå pappa også. 

GRATULERER

 

Vidar Magnussen Vant Klubbtur 2

Det var som vanlig utror 09.00, og 17 av klubbens medlemmer og 2 prøvefiskere møtte opp i god tid for klargjøring 

Vidar tur 2og båttrekning. Christine og Kvelding skled ut på fjorden med håpefulle fiskere, som hadde hørt at det ikke var tatt så mye fisk den siste uken.

Fiskerne på Kvelding fant silda og Christine kjørte da inntil og fikk litt sild de også. Seinere på dagen ble det både Sei, Torsk, Lyr, Hvitting, Vassild, Sandflyndre og sypike.

Totalt ble det fisket 119,42 Kilo, og Vidar Magnussen vant med 13,54 kg.

Innveing

Klubbtur 1. Tor Haugen Vant Årets første batalje !!!


1014414_585999744826465_1560308907_n Søndag morgen og Drøbak er stedet, klokken er 09.00.  2 båter tøffer ut fra fra brygga i lett regn og lett blåst,de kjører til hver sin plass.. Før utror, kjennes konkuranseinstinktet og gleden ved at det endelig er tur igjen. Etter en fin dag på sjøen,  returnerer båtene til kaia, og det viser seg at den ene båten har truffet en fin plass, mens dan andre har slitt med å finne fisken. Tor Haugen trekker mest fisk og stikker av med 100 poeng, Vidar Magnussen blir nr. 2 og Hans Martin Hofgaard tar 3. plassen.

Resultater fra turen ligger her 🙂